Det är det värt

Ja det är verklige värt att reparera iphone så att man slipper köpa en sprillans ny, det är ju så lätt hänt att något går del och  då är det så tacksamt att kunna gå och laga den istället för att köpa ny. Det tycker i alla fall jag att det är, för mig så tycker jag om att ha mina gamla och jag tycker inte om att byta hela tiden, jag gör det bara när jag verkligen måste och min andra mobil har gett upp totalt.
Men det är klart , det är olika för alla. Vissa tycker att det är jätte kul att byta mobil och att göra det hela tiden och det är ju helt ok om man vill göra det.
Men för mig är det roligare att fixa och reparera min mobil för att kunna ha den längre, medan vissa tycker det är super kul att hitta en anledning till att byta mobil så fort dom kan.

Bra att alla tycker olika

Ja det är kul och det är intressant att alla tycker olika och att man värdesätter olika saker, det är ju toppen när man kan göra det.
När min mobil inte fungerar så ger jag den till min man så får han fixa den, det är han som är teknisk av oss två så det är han som får ta den biten. Det var tvärt om när jag växte upp då var det mamma som var den tekniska och det var pappa som fick ta hjälp av mamma. Det är olika så jag har väl fått pappas gener när det kommer till tekniska prylar, lika med att vi inte kan mycket. Vill bara att det ska fungera, rätt ointresserad av tekniken i allmänhet.
Så det är bra att ta hjälp av dom som kan och i mitt fall min man.

By clarita, June 26, 2017, 4:55 p.m.